Solinco er en lille IT virksomhed, som startede op helt tilbage i 1995. Den er drevet af Martin Hansson som daglig leder. Solinco’s produktområder omfatter bl.a. og skræddersyede hjemmesider og backupløsninger til ethvert behov. Vi laver alle former for grafisk design, og applikationer til web og App’s til iPhone og Android. Derudover laver vi alle installationer indenfor hard- og software og netværk.

Hos Solinco vil du altid møde entusiasme, professionalisme og en følelse af, at du får mere end du betaler for. Den følelse er helt rigtig, for vi arbejder for dig som kunde, indtil du er helt tilfreds med resultatet. Solinco prioriterer service, stabilitet og effektiv support meget højt, hvilket sikrer den kvalitet, som Solinco er kendt for. Vi er til at træffe round the clock og vil altid vende tilbage inden for ganske kort tid.

Martin Hansson står for design og frontend programmering og varetager hard- og software installationer samt alle former for netværksopsætning.

Marko Crnic er vores Linux Administrator, PHP- og database programmør og problemknuser af den hårde skuffe.

Martin Hansson

CEO, Indehaver

+45 40 59 99 69


Martin står for design og frontend programmering og varetager hard- og software installationer samt alle former for netværksopsætning.

Marko Crnić

Sysadmin

+45 40 59 99 69


Marko er vores Linux Administrator, PHP- og database programmør og problemknuser af den hårde skuffe.