Hvis du kan se fordelen i, at jeres medarbejdere kan logge på virksomhedens CRM- eller økonomisystem, mens de er på kundebesøg for fx at give et hurtigt svar på en pris eller en leveringsdato, så er Citrix den helt rette løsning for jer. Citrix letter arbejdsdagen for den enkelte medarbejder og sørger samtidig for, at alle kan agere topprofessionelt, uanset hvor i verden de måtte befinde sig.

Hos Solinco kan I leje jeres licenser i stedet for at købe dem. Udover Microsoft og mange andre programmer, tilbyder vi nu også Citrix på lejebasis (SPLA). På den måde sikrer vi, at I altid arbejder med de nyeste versioner.

Da Citrix giver adgang til data fra din virksomhed, er det naturligvis altafgørende, at sikkerheden er helt i top. Derfor kan den enkelte medarbejder få sit personlige login leveret som SMS. Med mobiltelefonen ved hånden kan du og dine medarbejdere tilgå virksomhedens applikationer og data fra en vilkårlig telefon eller PC med internetforbindelse. Det kræver bare brugerens login.