Solinco

IT virksomhed med speciale i hjemmesider, grafisk design, netværk m.m.
Solinco
Solinco3 år siden
KOFLAR er den ældste forhandler af nightvision i DK og den eneste distributør af Pulsar's produkter i Danmark. Samtidig har de deres egen udviklede produktlinje af militære enheder op til Gen. 3+.

Vi har designet og udviklet deres hjemmeside, online shop og SharePoint sites som de står i dag.

Kig med her: https://nightvision.dk
Solinco
Solinco3 år siden
Endnu en ny hjemmeside udviklet af Solinco!

LINEAR CM er en nystartet konsulentvirksomhed, hvor medarbejderne har mange års erfaring. Linear CM tilbyder bla. bygherrerådgivning, byggeledelse, arbejdsmiljøkoordinering, projekteringsledelse og meget mere.

Vi har designet og udviklet deres nye hjemmeside og SharePoint sites som de ser ud i dag. Kig med her: https://linearcm.dk
Solinco
Solinco4 år siden
Vi laver rigtig meget UniFi netværk i øjeblikket og det virker bare! Der er så mange fordele ved et UniFi netværk, såsom central management, meget høj hastighed, 100% skalerbarhed, stor rækkevidde, høj stabilitet, kombinering af 2,4Ghz og 5Ghz båndene og man er fri for at trække strøm til de forskellige enheder, da de får strøm gennem netværkskablet. Kontakt os for mere info 🙂
Solinco
Solinco4 år siden
Solinco
Solinco6 år siden
Vi er stolte over at få lov til at designe og udvikle Kant Jagtrejsers nye hjemmeside www.kantjagtrejser.dk. Sitet er bygget på en skræddersyet WP template og hostes på én af vores sikre Linux Servere.
Solinco
Solinco6 år siden
Vi er stolte over at få lov til at designe og udvikle Strong Teams nye hjemmeside www.strongteams.dk. Sitet er bygget på en skræddersyet WP template og hostes på én af vores sikre Linux Servere.