Solinco

IT virksomhed med speciale i hjemmesider, grafisk design, netværk m.m.
Solinco
Solinco2 år siden
Vi er stolte over at få lov til at designe og udvikle Kant Jagtrejsers nye hjemmeside www.kantjagtrejser.dk. Sitet er bygget på en skræddersyet WP template og hostes på én af vores sikre Linux Servere.
Solinco
Solinco2 år siden
Vi er stolte over at få lov til at designe og udvikle Strong Teams nye hjemmeside www.strongteams.dk. Sitet er bygget på en skræddersyet WP template og hostes på én af vores sikre Linux Servere.
Solinco
Solinco2 år siden
Da vi netop har lanceret vores nye hjemmeside, www.solinco.dk, tilbyder vi en opstartspris på kr. 4.999,- ex. moms, for en WordPress hjemmeside! Ring på 40 59 99 69, skriv pb eller send en e-mail til info@solinco.dk for nærmere information
Solinco
Solinco2 år siden
Så har vi lanceret vores nye hjemmeside! Den er, ligesom den gamle, bygget over Wordpress, som altid er dejlig nem at arbejde med for brugeren. Håber at I synes om den 🙂
Solinco
Solinco2 år siden
Solinco
Solinco3 år siden
Astrologihuset - endnu en hjemmeside udviklet af Solinco.

Tak til Astrologihuset, for at de valgte os til at udvikle deres nye hjemmeside, http://www.astrologi.dk/. På det nye site til Astrologihuset, har vi stået for hele backend programmeringen, udviklingen af shoppen og sitet er bygget over en tilpasset WP template. Både Astrologihuset og vi er meget tilfredse med resultatet...!